Contact   0721 694 072

Bspy.ro - Spy Shop - camera spy si microfoane spion

Camera Video Integrata in Lampa de Veghe, Rezolutie 1080P, Memorie 128GB, Activare la Miscare

Incearca acum Camera Video Integrata in Lampa de Veghe, Rezolutie 1080P, Memorie 128GB, Activare la Miscare. Echipament pentru spionaj discret, brand Tehnics Engineering, pret promotional numai pe Bspy.ro.

Cod SKU : LVP2P1080P
Primiti notificare imediat ce acest produs e la reducere

Disponibilitate - in stoc

Preţ normal: 1.512,00 RON

Reducere 1.195,00 RON

Cumparate la pachet !

Descriere produs

Detalii


Camera Video Spion in Lampa de Veghe cu lumina difuza setata din aplicatie , model 2018, cu camera video spy wi-fi ip Full HD 1080P,  led-uri NightVision , include 3 functii DVR (inregistrare ), Wi-fi ( puteti urmari direct pe smartphone sau tableta ) sau IP ( vizualizare de oriunde din lume prin internet ).
Noul model de lampa de birou cu microcamera video a fost special conceput pentru persoanele care doresc o monitorizare discreta si care au nevoie de o imagine de amsamblu a spatiului monitorizat ! Datorita lentilei de 330° monitorizarea devine mult mai simpla decat la o camera spy cu unghi de 90°  deoarece nu necesita un amplasament fix, aceasta poate fi mutata in orice colt la spatilui monitorizat .
Lampa de birou este de culoare neagra pentru a asigura camerei spion un plus de discretie si are un design inovativ.  Lentila rotativa 330° este exceptional de bine mascata iar ledurile de night vision nu sunt vizibile ochiului uman,prin urmare nu pot fi detectate nici de o persoana fara  experienta in domeniul produselor spy.

Aceasta functie unica permite pe langa o camuflare perfecta si rotirea/ orientarea lentilei minicamerei video spion spre zonele de interes. Orientarea 330°  a microcamerei, permite obiectului asezat drept, sa filmeze stanga, dreapta, in fata sau in spate, in functie de cum este reglat de utilizator, fara a-l misca propriu-zis. Tot ce trebuie facut este sa va conectati in aplicatia camerei si sa monitorizati de oriunde .

Tehnologie Wi-Fi – IP – P2P

Camera spy cu tehnologie Wi-Fi IP va permite sa vizualizati ce se filmeaza direct de pe telefon, tableta sau computer, daca va aflati la o distanta de 50-70 de metri de camera. Sau daca in respectiva locatie exista internet wireless puteti conecta minicamera direct la router si va rezulta o camera IP wireless mascata ce va permite monitorizarea de oriunde din lume. Aplicatia disponibila pentru vizionare in timp real este una foarte stabila, permitand vizionarea fara intreruperi sau alte erori.
Rezolutia video este full HD de 1920 x1080, de o calitate superioara, in culori vii,  iar memoria interna suportata de mini camera spion incorporata in lampa de birou este un card micro-SD de maxim 128 Gb.

Senzor de miscare integrat

Unghiul de deschidere al lentilei mini camerei video spy este de pana la 330° si este sensibil si la detectia de miscare activand inregistrarea video. Filmarea la detectie de miscare va permite sa economisiti memorie si in acelasi timp va usureaza vizualizarea inregistrarilor (urmariti doar atunci cand se intampla ceva in fata camerei de spionaj). 

Autonomie

Lampa de birou nu are acumulator integrat, aceasta poate functiona numai cand este conectata la priza, prin urmare va rezulta o camera spion cu autonomie nelimitata .

Sunet

Microfonul incorporat in lampa de birou spy, are o raza de actiune de pana la 6 metri liniari si va ofera inregistrari video+audio, deci este mai mult decat suficient pentru incaperi de pana la 30-35 de metri patrati.
Camera spy mascata in lampa de birou este ideala pentru :

· Monitorizarea bonei
· Supravegherea discreta a copiilor (baby-monitor)
· Monitorizare angajatilor in timpul programului
· Protejarea locuintei
· Sistem auxiliar de supraveghere interioare
· Monitorizarea varstnicilor si a persoanelor cu dizabilitati
· Sistem de supraveghere in camera de hotel
· Obtinerea dovezilor ,etc


Rezumat functii microcamera video de supraveghere mascata in lampa de birou :
· Inregistrare si vizualizare audio + video in timp real
· Functie wi-fi IP P2P Network
· Suporta vizualizare si control din aplicatie de pe tableta ,smartphone si PC
· Inregistrare la detectia de miscare sau continua
· Suporta card pana la 128 Gb cu inregistrare in bucla (neinclus )
· Filmare pe timp de noapte
· Rezolutie video : HD 1920*1080P
· Unghi deschidere lentila: 330°
· Alimentare permanenta

Specificatii tehnice:
Rezolutie video  1920*1080
Obiectiv rotativ de 330°
Filmare pe timp de noapte - NightVision
Control din aplicatie pentru luminozitate, culoare si pornirea/oprirea lampii de birou
Vizualizare la o distanta de 50 de metri prin conectare P2P
Senzor de miscare + atentionare sonora la detectarea miscarii
Card microSD minim 4GB maxim 128GB (neinclus)
Sistem de operare computer: Windows
Sistemul de operare pentru telefonul mobil: Android/iOS
Browser web: IE7, Chrome, Firefox , Safari etc


Cutia produsului contine:

1x Camera spy mascata in lampa de birou
1x Cablu USB
1x Manual de utilizare
1x CD drive
1x Incarcator priza

Recenzii

Scrieti o recenzie despre produsul -

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

TOP recomandari : Stick reportofon cu activare vocala | Ceas de birou camera spy | Localizator GPS | iPhone 6 Plus 5.5 | iPhone 6 | Huse Samsung Galaxy J5 2017 | Folie Ecran Galaxy J5 2017 | Huse Huawei P9 Lite 2017 | Sticla Huawei P8 Lite 2017 | Husa Samsung Galaxy A5 2017 | Galaxy S7 Edge | Folie Samsung Galaxy S7 Edge | Huse Galaxy S8 | Sticla Securizata Samsung Galaxy S8 | Husa Samsung S8 | Huse Huawei P10 | Folie Sticla Huawei P10 | Huse Huawei P10 Lite | Folie Sticla Huawei P10 Lite | Husa iPhone 7 | Huse iPhone 7 Plus |