Contact   0746 834 975

Bspy.ro - Spy Shop - camera spy si microfoane spion

Cameră Video Ascunsă cu Night Vision în Ceas de Mâna Elegant, Rezoluție 1920x1080p, BSJSIR079P007 - TOP

Cumpără ceas de mâna cameră spy HD cu night vision invizibil model BSJSIR079P007 .Garantat cel mai mic preț !!! Vezi promoțiile de azi de la bspy.ro pentru camere spion cu infraroșu .
Cod SKU : BSJSIR079P007
Primiti notificare imediat ce acest produs e la reducere

Disponibilitate - in stoc

Preţ normal: 449,00 RON

Reducere 398,00 RON

Descriere produs

Detalii

Deghizare perfectă
Un ceas care vă spune mai mult decât ora exactă, nu atrage atenția, realizând înregistrări audio și video la o calitate impresionantă.
Ceasul hibrid JSIR079P este perfect pentru cei care își doresc un ceas de mâna aparent obișnuit, acesta dispunând de numeroase funcții ce îl transformă întru-un gadget profesional de spionaj!
Ceasul este conceput astfel încât să nu atragă atenția, lentila minicamerei este perfect mascată, filmările audio-video fiind realizate cu cea mai mare discreție!

Funcție Video, Foto și de Reportofon


Ceasul spion are încorporate 3 funcții: funcția de cameră audio-video (pentru filmări clare la calitate HD), funcția de aparat foto discret și funcția de reportofon (pentru înregistrări audio). Rezoluția la filmare este 1920x1080 full HD, culorile sunt vii și reale în perfectă sincronizare cu sunetul, iar funcția foto vă permite să realizați fotografii la rezoluție HD 4032x3024P!
Unul dintre cele mai elegante ceasuri de mâna spion de pe piață echipat cu o cameră spy performantă cu cea mai mare rezoluție la filmare și fotografiere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Night vision


Ceasul de mâna cu microcameră video spion dispune de infraroșu invizibil pentru ochiul uman, astfel că este posibilă filmarea și fotografierea discretă la calitate HD atât ziua cât și noaptea.
Funcția de Night Vision (infraroșu) integrată permite filmarea în condiții de iluminare scăzută sau pe timp de noapte, ledurile night vision emit lumină pe frecvența 940 Nm, acest lucru făcându-le nedetectabile pentru ochiul uman, dar extrem de utile pentru a realiza înregistrări.
Marele plus al acestui dispozitiv este că poate fi purtat ca orice alt ceas deoarece lentila este foarte bine mascată și nu atrage deloc atenția!

Funcția de stampare a înregistrărilor

Microcamera spion are integrată și funcția de stampare a înregistrărilor, prin urmare pe fiecare înregistrare este imprimată data și ora la care aceasta a fost realizată.
Descărcarea înregistrărilor se face prin conectarea ceasului la USB-ul unui computer. Toate înregistrările sunt în format .avi și pot fi vizualizate cu orice player de văzut filme (vă recomandăm VLC Player sau BSPlayer).


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificații de top


Ceasul JSIR079P este unul dintre cele mai noi apariții în materie de produse spion. Acesta face parte din categoria ceasurilor rezistente la apă și care funcționează până la o presiune de 3 atmosfere.
Ceasul are incoporat un acumulator reîncărcabil de Lytium ce asigură o autonomie de până la 2 ore de filmare continuă. Bateria ceasului este independentă de acumultorul minicamerei, în așa fel încât funcția de ceas să fie funcțională și după terminarea filmărilor.
Memoria minicamerei spion poate fi mărită prin înlocuirea cardului de 4GB cu un card mai mare 8, 16 sau 32GB. Deasemnea ceasul poate fi folosit și ca stick de memorie foarte discret, pe care puteți stoca documente, poze, aplicații, etc.

Detalii tehnice și specificații ceas de mâna cameră spy JSIR079P:

 FUNCTIE PRINCIPALA Inregistrare audio/video sincronizata
 REZISTENT LA APA DA
 FUNCTIE REPORTOFON DA la 128 kb
 FUNCTIE NIGHT VISION DA automat prin IR 940 Nm (invizibil pentru ochiul uman )
 SISTEM DE OPERARE Windows 2000/XP/2003/Vista/Win7; Linux;Mac OS 10.4 sau mai mult
 FUNCTIE WEBCAM HD DA
 MEMORIE Card micro-SD 4GB ( cu posibilitatea de marire la 8, 16, 32GB )
 TIMP FUNCTIONARE Pana la 2 ore
 TIMP INCARCARE Aprox. 2 ore
 REZOLUTIE VIDEO 1920 x 1080p la 30 FPS
 FORMAT VIDEO AVI
 REZOLUTIE FOTO 4032 x 3024 JPG
 BATERIE Acumulator Lithyum pentru camera, bateria ceasului independenta de a minicamerei
 PRESIUNE ATMOSFERICA 3 ATM

 
Model disponibil în varianta cu curea de piele și metalică.

Coletul conține:
-Ceasul cu microcameră model JSIR079P
-Manual de utilizare în limba română și engleză
-Cablu USB
-Certificat de garanție

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATENȚIE!
Cumpărând acest produs vă dați acordul față de prevederile legale ale utilizării acestuia.
Răspunderea pentru scopul sau modalitatea de utilizare este în totalitate a dumneavoastră! 
Nu le folosiți în scopuri ilegale!
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru scopurile utilizării produselor achiziționate!
Informați persoana ce urmează a fi monitorizată asupra acestui fapt și cereți-i acceptul!

 

 

 

Recenzii

Scrieti o recenzie despre produsul -

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Aparatura de supraveghere cu functii similare de la bspy.ro Spy Shop

TOP recomandari : Stick reportofon cu activare vocala | Ceas de birou camera spy | Localizator GPS | iPhone 6 Plus 5.5 | iPhone 6 | Huse Samsung Galaxy J5 2017 | Folie Ecran Galaxy J5 2017 | Huse Huawei P9 Lite 2017 | Sticla Huawei P8 Lite 2017 | Husa Samsung Galaxy A5 2017 | Galaxy S7 Edge | Folie Samsung Galaxy S7 Edge | Huse Galaxy S8 | Sticla Securizata Samsung Galaxy S8 | Husa Samsung S8 | Huse Huawei P10 | Folie Sticla Huawei P10 | Huse Huawei P10 Lite | Folie Sticla Huawei P10 Lite | Husa iPhone 7 | Huse iPhone 7 Plus |