Contact   0721 694 072

Bspy.ro - Spy Shop - camera spy si microfoane spion

Microfon Hibrid cu Functie de Reportofon + Microfon Gsm, Memorie 8Gb, AGPS, Activare Vocala Dubla, Sunet UltraClear

✓ Microfon gsm performant pentru ascultare in timp real
✓ Activare vocala cu intensitatea (reglabila)
✓ Mini reportofon spion - stocare 140 de ore
✓ Interogare de la distanta nivel baterie
✓ Localizare AGPS+ prin link direct la aplicatia Google Maps
Cod SKU : BSROULTRABUG
Primiti notificare imediat ce acest produs e la reducere

Disponibilitate - in stoc

1.250,00 RON

Descriere produs

Detalii

Modul spy ULTRABUG140 -  140 de ore de discutii inregistrate doar la detectia de sunete si functie de microfon GSM cu activare vocala  – 15 zile de autonomie !

ULTRABUG140 este unul din cele mai complexe microfoane de spionaj de pe piata !!! Ascultati in timp real de pe telefonul dumneavoastra utilizand tehnologia GSM si in acelasi timp inregistrati tot ce se vorbeste pentru a pastra dovezi si pentru a avea un istoric la toate discutiile din jurul microfonului ( functie de reportofon cu activare vocala ) .

Rezumat operatiuni realizate de modulul spion ULTRABUG140 :

Microfon gsm performant pentru ascultare in timp real

Activare vocala cu intensitatea (reglabila )  sunetelor emise 40-95 db

Mini reportofon spion programat sa inregistreze la detectia de sunete

Acumulator de putere mare – 3100 mAh ( 15 de zile autonomie )

Spatiu de stocare de 140 de ore

Localizare AGPS+ prin link direct la aplicatia Google Maps

Abatere localizare de 100m – 300m in zonele cu acoperire GSM

Trimitere automata a locatiei la interval de timp prestabilit (GPRS)

Interogare de la distanta nivel  baterie

 

Avand dimensiuni atat de mici el poate fi extrem de usor de mascat  in orice masina , acasa sau la biroul dumneavoastra  !

Functie reportofon spion:

Reportofonul spy  poate inregistra tot ceea ce se vorbeste in jurul lui pe o raza de 8 metri , deci este mai mult decat suficient pentru pentru incaperi de 35-40 de metri patrati la calitate audio foarte buna  .

Datorita functiei de detectie vocala , reportofonul  va inregistra doar daca se detecteaza  sunete in raza lui de actiune . Pe memoria mini reportofonului se va inregistra  doar atunci cand se vorbeste , perioadele de liniste fiind automat sterse , pentru a economisi memorie , iar analiza inregistrarilor este mult mai facila si comoda  . Functia de detectie a sunetelor va mai inregistra inca 3 secunde dupa ultimul sunet analizat de microfonul reportofonului .

Daca , de exemplu , se vorbeste in jurul modulului spion   doar 5 ore pe zi , veti avea un istoric de 14 zile a discutiilor avute in respectiva incapere  .

Descarcarea celor 140  de ore de inregistrari se face prin conectarea modulului la usb-ul unui computer . Toate inregistrarile sunt in format wav si pot fi ascultate cu orice player (program de ascultat muzica ) .

Functie microfon gsm spion:

Prin simpla apelare telefonica a cartelei GSM pusa in microfon veti putea asculta in timp real ce se discuta in proximitatea microfonului spy .

Pentru a asculta ambiental ce se intampla in jurul microfonului aveti nevoie doar de o cartela GSM pe care sa o introduceti in microfon  si sa apelati numarul asociat acesteia. Veti asculta discret si clar tot ce se discuta pe o raza de pana la 8m liniari.

Principiul de functionare este  similar cu cel al unui  telefon mobil  (dar fara display,difuzor si tastatura) care raspunde automat cand este apelat. Microfonul nu emite zgomote sau luminite si este foarte usor de utilizat !!!

Functia de activare vocala a microfonului gsm spion vine si ea cu imbunatatiri semnificative fata de vechile modele. Acum puteti seta nivelul de decibeli la care doriti sa fiti avertizat prin apel automat. (microfonul va apeleaza cand detecteaza sunete in locatia in care este plasat ) . Astfel in sms-ul ce activeaza aceasta functie, puteti creste sensibilitatea microfonului gsm , scazand numarul de decibeli la activare, sau puteti elimina apelurile repetate generate de sunete constante (cum sunt cele emise de un radio in surdina ) crescand pragul de decibeli la activare.

Functia de detectie sunete va ajuta sa economisiti atat energia acumulatorului cat si timpul petrecut de dumneavoastra in apeluri telefonice fara "actiune". Acest model va permite si sa aflati nivelul bateriei, tot prin sms astfel evitand  descarcarea in momente de interes.

Functie de AGPS

Trackerul AGPS+

Pentru a afla pozitionarea modulului gps trebuie doar sa trimiteti un sms cu un cod format din patru caractere si veti primi raspuns un sms cu link web ce va deschide direct o harta Google Maps cu adresa dispozitivului . Deoarece se folosesc simultan 6 antene AGPS abaterea localizarii este de cca 100 m, cea mai mica posibila, fata de modelel e de trackere AGPS ce utilizeaza mai putin antene si genereaza abateri de peste 500m. Localizarea se face in doar cateva secunde, ori de cate ori dati comanda de la distanta prin mesaj text. Marele plus este ca sistemul AGPS localizeaza chiar si in zonele fara semnal GPS (tunele sau parcari subterane ) gratie tehnologiei de triangulare a semnalului.

Ca functie suplimentara se poate seta ca trackerul AGPS+ sa trimita automat locatia la anumite intervale de timp ( tehnologie GPRS- trebuie activat serviciul de date mobile pe cartela SIM ) .

Cele 2 componente din modulul spy ULTRABUG140 pot functiona simultan sau doar pe una din functii.

Specificatii tehnice modul spy :

Model

 Modul ULTRABUG140  reportofon + GSM Active + AGPS

Format inregistrare audio

.WAV 192  kbps

Raza microfon reportofon

8 metri

Memorie

8 Gb = 140  de ore

Activare la sunete (reportofon spion )

DA – activa

Acumulator

Acumulator de lithium-ion 3100 mAh

Frecventa 800/900/1800 MHz

(functioneaza in majoritatea tarilor )

Functie activare voce pe GSM

Da - activabila /dezactivabila de la distanta prin SMS

Autonomie

15 zile   

Incarcare

La USB  24 de ore  

Conectare la calculator

USB 2.0 pentru transfer rapid al inregistrarilor si incarcare acumulator

Greutate

 45 grame

Dimensiuni reportofon

Lungime: 8,5 cm  x Latime 4,4 cm x Grosime 0,94 cm

Producator

Tehnics Engineering

 

 Perioada media de utilizare este de 5 ani . Perioda de garantie este de 12 luni .


Nu utilizati echipamentul in scopuri ilegale .

Coletul contine :

  • Modul modul spion profesional ULTRABUG140
  • Manualul de utilizare in limba romana
  • Certificat de garantie

 

In cazul in care doriti informatii suplimentare despre produs sau consultanta ,  puteti apela cu incredere numerele de telefon de pe site .

Producator Tehnics Engineering

Nota :

*Parametrii tehnici pot varia in functie de mediul de functionare ( obstacole, temperatura, umiditate, incarcare acumulator, calitate semnal GSM ) .
A se feri de umezeala si contactul cu lichide!

Recenzii

Scrieti o recenzie despre produsul -

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

TOP recomandari : Stick reportofon cu activare vocala | Ceas de birou camera spy | Localizator GPS | iPhone 6 Plus 5.5 | iPhone 6 | Huse Samsung Galaxy J5 2017 | Folie Ecran Galaxy J5 2017 | Huse Huawei P9 Lite 2017 | Sticla Huawei P8 Lite 2017 | Husa Samsung Galaxy A5 2017 | Galaxy S7 Edge | Folie Samsung Galaxy S7 Edge | Huse Galaxy S8 | Sticla Securizata Samsung Galaxy S8 | Husa Samsung S8 | Huse Huawei P10 | Folie Sticla Huawei P10 | Huse Huawei P10 Lite | Folie Sticla Huawei P10 Lite | Husa iPhone 7 | Huse iPhone 7 Plus |