Contact   0746 834 975

Bspy.ro - Spy Shop - camera spy si microfoane spion

Microfon Spion cu Inregistrare Mascat in Stick USB de Memorie cu Activare Vocala, Memorie Interna 4Gb - 282 de ore, Model Profesional MAA-V4GB

- Reportofon cu autonomie de pana la 26 de ore
- Stick USB reportofon cu activare vocala
- Dimensiuni minime : 73mm×22mm×11mm
- Memorie interna 4Gb pentru 282 de ore de inregistrari
- Functioneaza simultan inregistrarea audio si reincarcarea acumulatorului
Cod SKU : BSROMAA-V4GB
Primiti notificare imediat ce acest produs e la reducere

Disponibilitate - in stoc

Preţ normal: 553,00 RON

Reducere 432,99 RON

Descriere produs

Detalii

Reportofon spion profesional UNIC mascat intr-un banal stick usb cu memorie 4Gb suficienta pentru  282 de ore inregistrari audio. Cel mai complex stick reportofon de pe piata! Garantat MiniTehnics !

Functiile care fac SPECIAL si UNIC reportofonul spion stick  MAA-V4GBReportofon cu activare vocala

 1. Inregistrare audio la 2 calitati selectabile 32 sau 384 kbbps
 2. Autonomie de pana la 26 de ore cu o singura incarcare (functie unicat )
 3. Senzor de activare vocala automata la detectia de sunete
 4. Memorie interna  4Gb pentru 282 de ore de inregistrari
 5. NU  se aprinde  nici un led atunci cand se incarca acumulatorul (functie unicat )
 6. Functioneaza simultan inregistrarea audio si reincarcarea acumulatorului
 7. Este dotat cu casti pentru a asculta inregistrarile direct de pe stick (functie unicat )
 8. Reportofon disponibil  in versiunile 4Gb-282 ore, 8Gb-564 ore, 16Gb-1128 ore
 9. Este singurul reportofon tip stick care cumuleaza toate functiile prezentate mai sus

   Memoria de 4Gb integrata in reportofonul spion MiniTehnics  MAA-V4GB  este suficienta pentru 282 de ore de inregistrari audio la o calitate audio normala de 32kbps , sau daca se doreste calitate audio superioara se poate comuta pe modul Ultra Clear HD de 12 ori mai clar fata de normal ( 32 kbps vs 384 kbps - pentru discutii in soapta  sau care au loc la distanta mare fata de reportofon, in incaperi mari, ori pentru inregistrari ce trebuie prelucrate ulterior cu softuri de specialitate pentru eliminarea zgomotelor de fond sau ascultarea sunetelor doar de pe o anumita frecventa), caz in care memoria este suficienta pentru 24 de ore clear HD.

   Gratie senzorului de detectie vocala GXP2 integrat, reportofonul MAA-V4GB va inregistra DOAR daca sunt detectate  sunete in raza lui de actiune. Pe memoria lui se va inregistra  numai atunci cand se vorbeste, perioadele de liniste ( in care nu se vorbeste deloc ) fiind automat sterse, pentru a economisi memorie, baterie si pentru ca ascultarea inregistrarilor sa fie mult mai facila si comoda. Daca se vorbeste cumulat de senzorul GXP2  doar 4 ore pe zi  pe modul activare vocala, veti avea un istoric al inregistrarilor de pana la 70 de zile. Ascultati numai atunci cand  s-a vorbit in locatia  in care este plasat reportofonul  MAA-V4GBCea mai facila metoda de a asculta inregistrari. Garantat  !!!

  Acumulatorul L45 integrat este perfect optimizat si suporta inregistrarea continua timp de  26 de ore cu o singura incarcare completa (cea mai buna autonomie pentru un reportofon mascat in stick ) iar reincarcarea lui se face prin simpla conectare a stick-ului la usb-ul unui computer timp de numai 3 ore. Acumulatorul de  Lithium-ion este garantat pentru minim 300 de cicluri de incarcare.

Tot datorita acumulatorului L45 se activeaza si functia ce permite reincarcarea acumulatorului in timp ce inregistrarea  audio inca functioneaza. Practic “uitat”  in USB-ul unui computer se transforma intr-un reportofon spion cu autonomie nelimitata ce va inregistra in limita a 282 de ore fractionate doar la activarea vocala ( istoric in jur de 70 de zile – functie foarte rara ).

   Pentru a nu pierde nici o inregistrare, stick-ul cu reportofon are functia de autosalvare la fiecare 4 ore de inregistrari dar si inainte de descarcarea completa a acumulatorului . Importanta este si functia de datare a inregistrarilor efectuate. Fisierele vor contine in denumire (titlu) data si ora la care au fost efectuate, usurandu-va actiunea de monitorizare si ascultare .

   Cu castile incluse in pachet puteti asculta direct de pe stick toate inregistrarile efectuate. Sau puteti asculta inregistrarile la computer, conectand stick-ul la usb si pornind inregistrarile cu orice program (player) de ascultat muzica (recomandat BSPlayer sau Winamp ), indiferent de sistemul de operare.

  Un alt detaliu care aduce perfectiunea acestui reportofon unic, este absenta indicatorilor luminosi pe perioada efectuarii inregistrarilor (discret chiar si noaptea)Un singur led de control va clipi la pornire si se va stinge automat dupa 5 secunde.

 Reportofonul spion camuflat  in stick USB de memorie are dimensiunile unui stick normal doar 7,3x2,2x1,1cm. Deasemenea MAA-V4GB poate fi utilizat ca orice stick USB pe care puteti salva/descarca orice tip de documente sau fisiere .

   Avand dimensiuni atat de mici, reportofonul e foarte usor de mascat  in orice loc, in  masina, acasa, la biroul dumneavoastra sau poate fi plasat "la purtator" unui copil sau adult fara ca acesta sa stie.

  Importanta este si functia de datare a inregistrarilor efectuate. Fisierele vor contine in denumire (titlu) data si ora la care au fost efectuate, usurandu-va actiunea de monitorizare si ascultare .

Specificatii tehnice reportofon MAA-V4GB:Reportofon profesional

Dimensiuni exterioare

73mm×22mm×11mm 

Greutate

doar 16 grame

Inregistrare in timp ce se reincarca acumulatorul

DA

Acumulator reincarcabil Lithium-ion

130mAh (3 ore incarcare)

Capacitate inregistrari

282 ore

Led indicator pe functia inregistrare

Nu (complet discret )

Functie de activare vocala

Da

Autonomie acumulator in inregistrare

26 de ore

Format inregistrare audio

WAV

Rata de inregistrare selectabila

Calitate 32Kbps sau 384Kbps

Capacitate de stocare

4Gb  24- 282 de ore

 

Cutia produsului include:Reportofon portabil

 • Stick reportofon MAA-V4GB
 • Casti pentru ascultare directa
 • Manual de utilizare
 • Garantie 2 ani

ATENTIE!

Cumparand acest produs va dati acordul fata de prevederile legale ale utilizarii acestuia. Este un produs 100% legal insa conteaza scopul utilizarii acestuia.
Raspunderea pentru scopul sau modalitatea de utilizare apartine in totalitate   cumparatorului !
Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru scopurile utilizarii produselor achizitionate !
Nu folositi produsele noastre in scopuri ilegale !
Informati persoana ce urmeaza a fi monitorizata asupra acestui fapt si cereti-i acceptul !

 

 

Recenzii

Scrieti o recenzie despre produsul -

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Aparatura de supraveghere cu functii similare de la bspy.ro Spy Shop

TOP recomandari : Stick reportofon cu activare vocala | Ceas de birou camera spy | Localizator GPS | iPhone 6 Plus 5.5 | iPhone 6 | Huse Samsung Galaxy J5 2017 | Folie Ecran Galaxy J5 2017 | Huse Huawei P9 Lite 2017 | Sticla Huawei P8 Lite 2017 | Husa Samsung Galaxy A5 2017 | Galaxy S7 Edge | Folie Samsung Galaxy S7 Edge | Huse Galaxy S8 | Sticla Securizata Samsung Galaxy S8 | Husa Samsung S8 | Huse Huawei P10 | Folie Sticla Huawei P10 | Huse Huawei P10 Lite | Folie Sticla Huawei P10 Lite | Husa iPhone 7 | Huse iPhone 7 Plus |