Contact   0746 834 975

Bspy.ro - Spy Shop - camera spy si microfoane spion

Mouse spion Hibrid cu 2 functii : microfon gsm (activare vocala) si reportofon (4772 de ore) - Model Profesional MORIB008

Testeaza acum mouse spion Hibrid cu 2 functii : microfon gsm (activare vocala) si reportofon (4772 de ore) la cel mai bun pret pe bspy.ro . Reportofon spy pentru inregistrare discreta copii, bona, sot,angajati sau colegi  si ascultare in timp real de la distanta !

Cod SKU : BSROMORIB008
Primiti notificare imediat ce acest produs e la reducere

Disponibilitate - in stoc

Preţ normal: 1.550,00 RON

Reducere 1.300,00 RON

Descriere produs

Detalii

Modul spy RIB008  ...  4772  de ore de discutii inregistrate si functie de microfon GSM cu detectie vocala perfect integrat intr-un mouse optic functional !

Model MORIB008 – Locul 1 pentru complexitate  si claritate inregistrari !

MORIB008 este cel mai complex microfon de spionaj de pe piata , acum incorporat intr-un mouse optic   !!! Ascultati in timp real de pe telefon (microfon GSM ) si in acelasi timp comandati prin SMS de la distanta activarea intregistrarii (reportofon spion) pentru a pastra dovezi si pentru a avea un istoric la toate discutiile avute in jurul microfonului .

Modulul spion incorporat mouse nu afecteaza in nici un fel functia de baza mouseului . Modulul beneficiaza si de acumulator de rezerva inclus , astfel incat daca nu este conectat la computer sau laptop are un standby de 2-3 zile ( 3 ore de ascultare GSM continua sau 24 de ore de inregistrari ) . CONECTAT LA USB-UL UNUI COMPUTER AUTONOMIA ESTE NELIMITATA !!!!!

La comanda ,putem integra modulul spion MORIB008  in orice mouse !!!

Pentru o mai buna camuflare a microfonului ne puteti trimite dumenavoastra orice mouse in care doriti  sa integram modulul spion MORIB008 . De preferat este sa alegeti un mouse cu fir pentru a avea autonomie nelimitata (incarcarea microfonului sa se faca direct de la computer) . In cazul in care alegeti un mouse wireless modulul MORIB008 va functiona doar pe acumulator caz in care autonomia este de doar  2-3 zile ( incarcarea se face la priza sau la usb cu ajutorul unui incarcator ) .

Avand forma exacta a unui mouse nu va atrage deloc atentia  si il puteti lasa la vedere fara sa starneasca suspiciuni . Solutia ideala de supraveghere discreta atat acasa cat si la birou ! MORIB008 a fost creat pentru cei care au nevoie de un microfon spion hibrid profesional complex , usor de ascuns , cu comenzi complete si binedefinite .

Ceea ce face special acest model de mouse tripla spion este faptul ca introducerea cartelei in microfon se face prin desurubarea capacului mouseu -lui  deci nimeni nu va vedea locul cartelei ...camuflaj perfect pentru un microfon spion .

Utilizare mouse cu microfon spion hibrid

  1. Se desurubeaza capacul mouseului
  2. Se introduce in modulul spion  o cartela GSM din orice retea de telefonie  (Vodafone, Telekom , Orange – abonament sau prepay)
  3. Se aseaza la capacul mouseului si se infiliteaza suruburile
  4. Se conecteaza la usb mouse-ul  
  5. Dupa circa 30 de secunde  puteti suna la numarul asociat cartelei introduse in mouse , acesta va raspunde in mod automat si puteti asculta tot ce se vorbeste in respectiva camera .

Rezumat de functii modul spy hibrid MORIB008

Functie de ascultare GSM (Live ) cu activare vocala

1.Microfon GSM pentru ascultare de pe telefon

2.Senzor de activare vocala si apelare automata la detectia de sunete

3.Comandare activare senzor vocal de la distanta prin SMS

4.Antena GSM BSP87 ( amplificare semnal GSM si sunet HD )

5.Sunet Clear HD

6. Functioneaza cu orice cartela Orange, Vodafone , Telekom (abonament sau prepay)

7. Utilizare in orice tara pe orice retea GSM

8. Autonomie nelimitata ( pe acumulatorul de rezerva 2-3 zile )

Functie de reportofon spion (inregistrare discreta)

Card memorie micro-SD 16 Gb – capacitate 4772 de ore

Format inregistrari .AMR in fisiere de cate 10 minute

Inregistrare comandabila pornit/oprit  prin SMS fara limita de distanta

Sunet - ClearHD

Descarcare inregistrari pe computer – conectare card la USB 2.0 sau mai mare

Posibilitate stergere a tuturor inregistrarilor de pe card prin SMS

Autonomie in inregistrare (reportofon)  nelimitata – 24 de ore prin acumulator

 

1.Reportofon spion – inregistrare discreta

Memoria de 16 Gb incorporata in modulul  reportofon spion profesional MORIB008 este suficienta pentru  4772  de ore inregistrari audio la o calitate audio exceptionala in format amr datorita celui mai bun raport  de compresie de pe piata . Functia de inregistrare discreta este activabila prin SMS de la distanta !(Singurul reportofon spy cu aceasta functie de pe piata ).

Descarcarea celor 4772 de ore de inregistrari se face prin conectarea cardului de memorie MORIB008 la usb-ul unui computer . Toate inregistrarile sunt in format amr si pot fi ascultate cu orice player (program de ascultat muzica ) .

Reportofonul spy din MORIB008   poate inregistra tot ceea ce se vorbeste in jurul lui pe o raza de 8 metri , deci este mai mult decat suficient pentru pentru incaperi de 40-45 de metri patrati .

2. Microfon GSM pentru ascultare in timp real de pe telefon

Prin simpla apelare telefonica veti putea asculta in timp real , direct de pe telefon , ce se discuta in proximitatea microfonului spy MORIB008  .

Functia de detectie vocala a partii GSM cu care este dotat modulul  va permite sa fiti avertizat  (sunat de microfon )  atunci cand in incaperea in care se afla modulul incepe sa se vorbeasca  . In acest fel veti economisi timp si veti asculta doar momentele cu adevarat importante . Functia speciala de detectare a sunetelor  este activabila/dezactivabila  de la distanta prin sms-uri de comanda si poate fi comutata de cate ori doriti . In timp ce ascultati puteti trimite  si SMS-ul de comanda pentru activarea inregistrarii , adica a functiei de reportofon  (Singurul modulul spion de pe piata care poate face asta ! ).

Exemple de situatii in care poate fi utilizat modulul microfon spy hibrid MORIB008  :

Monitorizarea audio a bonei cat timp sunteti plecat de acasa
Monitorizarea angajatilor in timpul programului 
Supravegherea partenerului banuit de infidelitate
Monitorizarea discreta a copiilor 
Obtinerea dovezilor audio
Supravegherea batranilor sau a persoanelor cu dizabilitati

De retinut !!!

Cele 2 componente din modulul spy MORIB008  pot functiona simultan sau doar pe una din functii ! Cu alte cuvinte in timp ce ascultati ii puteti trimite modului spion MORIB008 comanda SMS pentru activarea sau dezactivarea  inregistrarii audio  .

Specificatii tehnice modul spion hibrid in mouse usb MORIB008  

Model

 Modul MORIB008  reportofon + GSM

Format inregistrare audio

.amr

Raza captare microfon

8 metri

Memorie

16 Gb = 4772  de ore

Activare la sunet (reportofon)

NU – inregistrare continua comandabila prin SMS

Acumulator de rezerva

Acumulator de lithium-ion 180 mAh

Frecventa 800/900/1800 MHz

(functioneaza in majoritatea tarilor in orice retea GSM )

Functie activare voce pe GSM

Da - activabila /dezactivabila de la distanta prin SMS

Autonomie

Nelimitata prin conectarea la priza    

Incarcare acumulator

3 ore  

Conectare la calculator

Card microSD clasa 4

Greutate modul spion

doar 12 grame in plus fata de greutatea initiala a mouse-ului

Producator

Tehnics Engineering

 
Perioada media de utilizare este de 5 ani . Perioda de garantie este de 24 de luni .
Nu utilizati echipamentul in scopuri ilegale .

Coletul contine :

-Modul modul spion profesional MORIB008 integrat in mouse

-Manualul de utilizare in limba romana

-Certificat de garantie

In cazul in care doriti informatii suplimentare despre produs sau consultanta ,  puteti apela cu incredere numerele de telefon de pe site .

Producator Tehnics Engineering

Recenzii

Scrieti o recenzie despre produsul -

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

TOP recomandari : Stick reportofon cu activare vocala | Ceas de birou camera spy | Localizator GPS | iPhone 6 Plus 5.5 | iPhone 6 | Huse Samsung Galaxy J5 2017 | Folie Ecran Galaxy J5 2017 | Huse Huawei P9 Lite 2017 | Sticla Huawei P8 Lite 2017 | Husa Samsung Galaxy A5 2017 | Galaxy S7 Edge | Folie Samsung Galaxy S7 Edge | Huse Galaxy S8 | Sticla Securizata Samsung Galaxy S8 | Husa Samsung S8 | Huse Huawei P10 | Folie Sticla Huawei P10 | Huse Huawei P10 Lite | Folie Sticla Huawei P10 Lite | Husa iPhone 7 | Huse iPhone 7 Plus |