Contact   0746 834 975

Bspy.ro - Spy Shop - camera spy si microfoane spion

Returnare sau schimb

Orice produs poate fi schimbat, in termen de 3 zile

Orice produs poate fi schimbat cu altul:

  • daca produsul nu se potriveste situatiei dumneavoastra
  • daca te-ai razgandit si doresti un alt produs din magazinul nostru.

Atentie! In oricare dintre aceste situatii, te rugam sa ne contactezi, prin e-mail sau fax , pentru a ne comunica decizia ta si produsele noi pentru care vrei sa facem rezervarea. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul nu mai este pe stoc, iti poti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Dupa ce ne-ai anuntat, iar noi am facut deja rezervarea pentru produsul de care esti interesat, va fi necesar sa ne trimiti prin fie printr-un curier rapid fie cu Posta Romana produsul pe care vrei sa il schimbi, la punctul de lucru din Soseaua Nationala nr 46 , Iasi , cod postal 700606

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie deteriorat sau cu urme de folosire . Produsul trebuie trimis impreuna cu toate accesoriile  originale, sigiliul atasat si ambalajele originale nederiorate . Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie.

Daca doresti sa schimbi un produs atunci taxele de expediere catre noi le vei plati tu. Si acum in functie de cat de mare este graba, poti alege fie curier rapid (cu livrare in 24 h), fie Posta Romana (livrare in 3-7 zile, dar cu taxa mai mica).

In cazul in care ai primit alt produs fata de cel comandat sau in cazul in care ai constatat ca produsul primit are defect de fabricatie, toate taxele de transport pentru remedierea greselii le vom plati noi si iti vom comunica modalitatea de transport pe care o preferam in momentul in care ne contactezi.

Returnare in maxim 10  zile!

Potrivit dispozitiilor art.4 alin.1 lit.b din O.G. 130/2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta - " Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"


Poti returna orice produs in termen de 10 zile de la data efectuarii comenzii!

 Nu ne trebuie explicatii, nu te batem la cap si nu te fortam sa gasesti motive pentru care nu mai vrei produsul.

Dar si tu trebuie sa stii si sa respecti cateva conditii:

  1. Inainte de a returna un produs, te rugam sa ne contactezi in scris, prin e-mail sau fax, pentru a ne comunica decizia ta si sa ne anunti ca urmeaza sa primim un colet de la tine.
  2. Adresa de returnare este Soseaua Nationala nr 46 , Iasi , cod postal 700606 .
  3. Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie deteriorat sau sa aiba urme de utilizare. ATENTIE! Produsul trebuie sa aiba toate accesoriile  originale, sigiliul atasat sa nu fie deteriorat si trebuie trimis si ambalajul original .
  4.  Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie !
  5.  Trebuie sa stii ca tu vei suporta cheltuielile de transport pentru returnare.
  6.  Noi iti vom inapoia banii, fie prin mandat postal fie prin transfer bancar, in maxim 15 de zile calendaristice de cand ne-ai comunicat decizia ta de renuntare la cumparare si produsul a ajuns din nou la noi.

ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor!
Nu primim colete cu ramburs!
Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse .

Termeni si conditii cu valoare contractuala

A. Nu incurajam si nu sustinem activiatile ilegale la care ar putea fi folosite produsele de pe site-ul nostru.

B. Produsele Bspy.ro    sunt dispozitive cu un caracter educational si informational. Nu le  folositi in scopuri ilegale!

C. Nu ne asumam responsabilitatea pentru scopurile utilizarii produselor achizitionate!

D. Clientii Bspy.ro    isi asuma responsabilitatea pentru scopul utilizarii si intrebuintarii produselor de pe site.In momentul achizitionarii produselor, clientii Bspy.ro    isi dau acordul asupra conditiilor si a termenilor firmei noastre si confirma precum ca au luat la cunostinta de acestea.

E.Produsele de pe site-ul nostru ar putea  fi folosite pentru monitorizarea sau supravegherea:
-activitatii angajatilor firmei dumneavoastra in timpul programului;
-copiilor  ;
-persoanelor cu dezabilitati fizice sau psihice;
-persoanelor  in varsta ce necesita atentie sporita;
-persoanelor  banuite  de infidelitate;
-bonei, ce supravegheaza copii dumneavoastra;
-bunurilor dumneavoasta in camera de hotel.

 

F. Persoanele in cauza, conform Legislatiei din Romania, trebuiesc informate asupra faptului ca este posibil sa fie spionate, monitorizate, supravegheate.

G. Companiile si corporatiile pot cumpara si utiliza produsele  Bspy.ro    , in conditii de deplina legalitate doar in situatia in care vor face cunoscut  angajatilor ca in incaperea unde lucreaza s-au instalat dispozitive de supraveghere sau ca telefoanele mobile (proprietatea companiei) primite spre utilizare ca telefoane de serviciu,  sunt supuse monitorizarii, in vederea asigurarii corectitudinii angajatilor si a prevenirii scurgerii de informatii clasificate sau senzitive.

H. Produsele Bspy.ro     sunt concepute pentru scop educational sau pentru dezvoltare , nu au un caracter oficial si trebuie utilizate ca atare.

I.Produsele Bspy.ro    , nu se incadreaza intr-un regim de echipamente speciale cum ar fi: echipamentele militare, echipamente de telecomunicatii speciale sau alte echipamente ce ar putea pune in pericol siguranta nationala sau individuala.

J.Este responsabilitatea fiecarui utilizator sa se supuna legislatiei in vigoare si sa evite folosirea produselor Bspy.ro    in scopuri ilegale. Prin cumpararea si utilizarea dispozitivelor Bspy.ro    , utilizatorul intelege si consimte ca le va folosi doar intr-o maniera legala si conform conditiilor expuse pe acest site.

K. Interceptarea convorbirilor, sms-urilor si activitatii telefoanelor mobile ale altor persoane, precum si instalarea dispozitivelor de supraveghere sau monitorizare in anumite locatii fara instiintarea persoanelor in cauza, pot fi considerate infractiuni.

L. Studiati  legistalia in vigoare!  Iata, in intelesul legii penale, ceea ce constituie infractiune:

Incalcarea prin orice mijloace de interceptare  a dreptului la viata privata

Art. 209. - (1) Incalcarea dreptului la viata privata al unei persoane prin folosirea oricaror mijloace de interceptare de la distanta de date, informatii, imagini sau sunete din interiorul locurilor mentionate in art. 209 alin. (1), fara consimtamantul persoanei care le foloseste sau fara permisiunea legii, se pedepseste cu inchisoare stricta de la un an la 3 ani sau cu zile-amenda.

(2) Fotografierea sau filmarea din locuri publice a exteriorului unui imobil cu destinatia de locuinta, resedinta sau casa de vacanta, apartinand oricarei persoane, nu constituie infractiune.

(3) Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate. Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

Confectionarea sau utilizarea de aparate  pentru interceptarea comunicatiilor

Art. 213. - Confectionarea, comercializarea, instalarea sau utilizarea, fara drept, de mijloace tehnice destinate interceptarii sau impiedicarii comunicatiilor se pedepseste.
 
1. Cuvant Inainte


Acest site este creat si intretinut de Bspy.ro    ; proprietarul site-ului este  Bspy.ro     Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare ale site-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare.

Bspy.ro    isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului ,de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. In cazul comenzilor efectuate sub acceptarea vechilor conditii si termeni, se va onora comanda cu aplicarea acestora din urma.
2. CONTINUT

Bspy.ro    defineste prin continut, toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice.

Trimiterile sau legaturile facute de Bspy.ro    catre continut extern se fac atat din proprie initiativa cat si la propunerea partenerilor sau a vizitatorilor site-ului.

Bspy.ro    nu isi asuma responsabilitatea de buna funcionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora. Continutul trimis de catre vizitatorii ai site-ului prin intermediul serviciilor de free e-mail sau free web hosting, nu este proprietatea Bspy.ro    . De asemenea, Bspy.ro    nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus. Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ.

Bspy.ro    poate restrictiona accesul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului, in cazul in care continutul afisat de catre acestia este de natura pornografica, xenofoba sau poate produce prejudicii de orice natura asupra unei persoane fizice , unei persoane juridice sau a unui grup de persoane.

Fotografiile de prezentare a  produselor de pe site-ul nostru sunt cu caracter informativ.
3. DREPTURI DE AUTOR

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de Bspy.ro    sau de parterii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a Bspy.ro    Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea Bspy.ro    sau a parterilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterior.
4. REGULI DE CONFIDENTIALITATE

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de firma noastra numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. . Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne. Bspy.ro    se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Bspy.ro    se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de email unor terti. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.
 
5. GARANTII

Bspy.ro    nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv firma noastra isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului, cu obligatia clara de a informa imediat cumparatorul. Bspy.ro    nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe acest site. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului, sau service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru. Valoarea maxima a obligatiilor firmei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de noi de la acest client..

6. DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Bspy.ro    nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit , iar livrarea nu s-a efectuat inca, Bspy.ro    isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.Nu ne asumam raspunderea pentru scopul si utilizarea produselor vandute catre clienti.Nu folositi in scopuri sau activitati ilegale!

7. PRETURI SI TAXE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului afisat pe site (pret ce include TVA ) , la care se adauga c heltuielile de livrare prin curierat rapid  ( chiar daca sunt obiectul garantiei ) vor fi suportate exclusiv de catre cumparator.

Preturile afisate pe site contin TVA.
8. PLATI IN AVANS SI COMENZI SPECIALE

Bspy.ro    poate solicita un avans in cazul in care un client comanda un produs ( sau serviciu) care nu se afla pe stoc sau valoarea acestui produs este ridicata si exista riscul ca, clientul sa se razgandeasca in vederea achizitionarii acestuia .In acest sens Bspy.ro    va emite o factura proforma catre client, iar clientul va achita valoarea acestei facturi proforme. In cazul in care clientul se razgandeste , acesta din urma se angajeaza sa suporte toate costurile de transport/expeditie, de la furnizorul acelui reper catre Bspy.ro    si inapoi la furnizor. Costurile vor fi suportate din avansul platit de client. Aceste costuri vor fi dovedite prin facturile transportatorilor nostri.
9. Utilizare necorespunzatoare si raspunderi

Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:
- nu va modifica, copia, transmite, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

- nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking, hacking sau frauda. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor pot si vor fi actionati in instanta, civil si penal. Clientul este deacord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Bspy.ro    in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea site-ului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Bspy.ro    ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.
10. Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul Bspy.ro    si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Bspy.ro    si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil , se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
11. Forta majora

Bspy.ro    nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care Bspy.ro    nu este responsabila.
12. Clientul accepta sa adere la acest regulament.
Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile. Utilizarea serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
In cazul in care nu sunteti deacord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.


Cu deosebita consideratie ,

Echipa www.Bspy.ro    

TOP recomandari : Stick reportofon cu activare vocala | Ceas de birou camera spy | Localizator GPS | iPhone 6 Plus 5.5 | iPhone 6 | Huse Samsung Galaxy J5 2017 | Folie Ecran Galaxy J5 2017 | Huse Huawei P9 Lite 2017 | Sticla Huawei P8 Lite 2017 | Husa Samsung Galaxy A5 2017 | Galaxy S7 Edge | Folie Samsung Galaxy S7 Edge | Huse Galaxy S8 | Sticla Securizata Samsung Galaxy S8 | Husa Samsung S8 | Huse Huawei P10 | Folie Sticla Huawei P10 | Huse Huawei P10 Lite | Folie Sticla Huawei P10 Lite | Husa iPhone 7 | Huse iPhone 7 Plus |