Contact   0746 834 975

Bspy.ro - Spy Shop - camera spy si microfoane spion

Termometru de camera cu micro camera spy, senzor miscare PIR, 32Gb Model SpyLab CSPMTAU101 Profesional

Cumpara termometru de camera cu micro camera spy, senzor miscare PIR, 32Gb, Model Profesional! Garantat cel mai mic pret ! Vezi promotiile de azi de la bspy.ro !

Cod SKU : BSROSpyLabCSPMTAU101
Primiti notificare imediat ce acest produs e la reducere

Disponibilitate - in stoc

Preţ normal: 1.555,00 RON

Reducere 1.146,00 RON

Descriere produs

Detalii

SpyLab va prezinta o mini camera spion perfecta pentru  supravegherea  casei sau a biroului dumneavoastra ascunsa intr-un termometru de camera cu ceas !

Aceasta microcamera de exceptie poate fi plasata intr-un colt al incaperii  si sa ofere inregistrari cu unghi larg , fara a putea fi detectata nic macar cu o lupa !

 

Caracteristici principale camera spion SpyLab CSPMTAU101 :

     -poate fi usor ascuns plasata in orice incapere ( acasa sau la birou )
     -toate functiile de gestionare si setare (butoane si mufa USB )  a minicamerei sunt ascunse sub un capac discret 
     - acumulator reincarcabil de putere mare
     - inregistrari video la calitate HD
     - realizeaza fotografii si filmari cu audio
     - senzor PIR pentru detectie miscare

Senzorul PIR in infrarosu   este un dispozitiv electronic inteligent care masoara radiatia infrarosie (IR) provenita de la obiecte aflate în campul sau vizual. Aparent miscarea este detectata atunci cand un corp cu o anumita temperatura (cum ar fi un om sau un animal) trece prin fata sursei infrarosu (adica un alt corp, obiect) cu o alta temperatura , cum ar fi un perete. Acest lucru inseamna ca senzorul detecteaza caldura de la trecerea unui obiect prin campul de actiune al senzorului si acel obiect rupe campul pe care senzorul l-a determinat anterior ca fiind “normal”. Orice obiect, chiar unul de aceeași temperatura ca si obiectele din jur va activa senzorul de miscare din mouse  si va declansa inregistrarea pe memoria camerei spion .

Nota : toate corpurile emit energie sub forma de radiatii. Radiatiile infrarosii sunt invizibile pentru ochiul uman ,  dar pot fi detectate de dispozitive electronice concepute în acest sens . Acest dispozitiv sub acoperire este perfect pentru operatiunile de supraveghere, atat pe termen lung cat si scurt,  si  inlocuieste cu succes sistemele spion voluminoase care sunt încorporate in ceasuri , purificatoare de aer, aparate de radio, etc.

 

Specificatii tehnice minicamera spy SpyLab CSPMTAU101 :

     Camera : Sony 2 MP CMOS
     Rezolutie : 640 X 480 @ 30fps sau 1280 x 720 @ 30 fps (selectabila )
     Iluminare minima : 1.3 LUX
     Lentila : doar  0,6 mm (printre cele mai mici din lume – insesizabila )
     Memorie: card microSd maxim 32 Gb (neinclus )
     Stampare ora pe inregistrari : yyyy.MM.dd - HH: MM: SS
     Unghi camera : 59 grade
     Format Video : AVI
     Format Foto : JPG
     Capacitate acumulator : 1400 mA
     Durata incarcare : 3 ore
     Putere baterie : 9 zile (Standby); 320 minute (inregistrare continua )
     Moduri inregistrare: Video pe senzor PIR / Foto pe senzor PIR

     Greutate -133g

     Dimensiuni: 10x10x1,5 cm

     Conexiune : USB 2.0

 

 

Acumulator de putere mare

Principala diferenta care distinge camera spion SpyLab CSPMTAU101  de  alte minicamere este este ca acest echipament utilizeaza senzorul de miscare (senzor PIR) care ajuta pastrarea acumulatorului pentru o perioada de stand-by de pana la 9 zile  si pana la 320 minute de inregistrare continua .

 

Aceasta inseamana ca intr-un spatiu interior utilizat normal , echipamentul SpyLab CSPMTAU101 va inregistra cel putin 2 zile , si poate ajunge pana la 5 zile in zonele mai putin aglomerate cum sunt depozitele .

Transport si instalare sistem spion 

O alta caracteristica interesanta despre acest aparat spion este faptul ca e extrem de usor de transportat oriunde aveti nevoie . Il puteti aseza in suportul inclus sau il puteti atasa de un perete cu o banda dublu-adeziva . Orice instalare si pornire a inregistrarilor dureaza mai putin de un minut , ceea ce o face o minicamera ideala chiar si pentru o extra securitate in camera de hotel .

Ghid rapid de utilizare minicamera spion SpyLab CSPMTAU101

Pentru a utiliza minicamera SpyLab CSPMTAU101 este in primul rand necesara incarcarea acumulatorului timp de 3 ore prin conectarea dispozitivului spion la USB-ul unui computer . Un mic led verde va confirma cand este completa incarcarea .

Introduceti cardul de memorie micro-sd

Plasati minicamera in locul ales de dumneavoastra

Apasati butonul de incepere a inregistrarilor

Pentru descarcarea sau vizualizare inregistrarilor scoateti cardul din aparat sau conectati aparatul la USB-ul computerului

 

Productie SpyLab Taiwan

Garantie 24 luni

Recenzii

Scrieti o recenzie despre produsul -

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Aparatura de supraveghere cu functii similare de la bspy.ro Spy Shop

TOP recomandari : Stick reportofon cu activare vocala | Ceas de birou camera spy | Localizator GPS | iPhone 6 Plus 5.5 | iPhone 6 | Huse Samsung Galaxy J5 2017 | Folie Ecran Galaxy J5 2017 | Huse Huawei P9 Lite 2017 | Sticla Huawei P8 Lite 2017 | Husa Samsung Galaxy A5 2017 | Galaxy S7 Edge | Folie Samsung Galaxy S7 Edge | Huse Galaxy S8 | Sticla Securizata Samsung Galaxy S8 | Husa Samsung S8 | Huse Huawei P10 | Folie Sticla Huawei P10 | Huse Huawei P10 Lite | Folie Sticla Huawei P10 Lite | Husa iPhone 7 | Huse iPhone 7 Plus |